הוראות הכנה
מרכיבים
1/3 כוס בורגול דק
3 כוסות מים חמים
3 עגבניות גדולות
1 בצל יבש גדול
1 כוס פטרוזליה קצוצה דק
1/3 כוס נענע קצוצה דק
1/3 כוס שמן זית
1/3 כוס מיץ לימון טרי
1 כפית מלח
1 כפית פלפל
אופן ההכנה
1. מכניסים את הבורגול לקערה עם 3 כוסות מים חמים להתפחה של שעה.
2.קוצצים את העגבניות הבצל הפטרוזיליה והנענע דק דק.
3.מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט פרט לבורגול.
4.מסננים ומקררים לחם החדר את הבורגול ומיבשים היטב.
5.מוסיפים לקערת הסלט ומערבבים
מגיש:
מקור: השיח סאלח
שתף את המתכון