חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט טאבולה נוסח בקעת הלבנון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט הטאבולי הוא אבן יסוד במטבח הערבי brרענן מחיך עוקץ בחיך
סלט טאבולה נוסח בקעת הלבנון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט הטאבולי הוא אבן יסוד במטבח הערבי brרענן מחיך עוקץ בחיך
הוראות הכנה
מרכיבים
1/3 כוס בורגול דק
3 כוסות מים חמים
3 עגבניות גדולות
1 בצל יבש גדול
1 כוס פטרוזליה קצוצה דק
1/3 כוס נענע קצוצה דק
1/3 כוס שמן זית
1/3 כוס מיץ לימון טרי
1 כפית מלח
1 כפית פלפל
אופן ההכנה
1. מכניסים את הבורגול לקערה עם 3 כוסות מים חמים להתפחה של שעה.
2.קוצצים את העגבניות הבצל הפטרוזיליה והנענע דק דק.
3.מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט פרט לבורגול.
4.מסננים ומקררים לחם החדר את הבורגול ומיבשים היטב.
5.מוסיפים לקערת הסלט ומערבבים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השיח סאלח
שתף את המתכון