חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט טונה נא בציפוי זנגביל ופלפל גרוס על מצע ירקות מוחמצים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט מרענן ויוצא דופן
סלט טונה נא בציפוי זנגביל ופלפל גרוס על מצע ירקות מוחמצים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט מרענן ויוצא דופן
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג פילה טונה טרי
½ כוס זנגביל קצוץ דק מאד
½ כוס פלפל שחור גרוס גס
½ מלפפון חתוך לרצועות דקיקות
½ גזר חתוך לרצועות דקיקות
½ פלפל אדום חתוך לרצועות דקיקות
1 צנון חתוך לרצועות דקיקות
¼ כוס כוסברה קצוצה דק
מיץ משני לימונים
¼ כוס רוטב סויה
2 כפות זנגביל קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
½ כפית שמן שומשום
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
מערבבים בקערה ½ כוס זנגביל עם ½ כוס פלפל שחור גרוס גס ומגלגלים את נתח הטונה על התערובת כך שהיא תידבק לצד החיצוני של הדג. מטגנים את הדג במעט שמן כדקה מכל צד ומכניסים למקרר למשך 24 שעות. מכניסים למערבל מזון זנגביל, שום, רוטב סויה, שמן שומשום ומיץ לימון ומעבדים במשך כדקה. שמים את המלפפון, הגזר, הצנון, הפלפל, הכוסברה והרוטב בקערה ומערבבים היטב. מניחים את הירקות במרכז צלחת ההגשה ומסדרים פרוסות של טונה מסביב. מגישים קר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון