הוראות הכנה
מרכיבים
2 קופסאות קטנות (400 גרם) טונה משומרת, עדיף בשמן אפשר גם במים.
3 ביצים קשות קלופות
חצי גמבה או פלפל אדום
1 מלפפון חמוץ גדול
1 בצל ירוק או חצי בצל יבש קטן קצוץ דק
3 כפות מיונז
2 כפות מיץ לימון טרי
1 כף פטרוזיליה קצוצה
חצי כפית אורגנו מיובש
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
מנקזים היטב את הטונה ומפוררים אותה במזלג.
מגררים את הביצים הקשות במגררת דקה.
קוצצים את הגמבה והמלפפון חמוץ לקוביות קטנטנות.
מערבבים בקערה את הטונה, הביצים, הגמבה, המלפפון החמוץ והבצל הקצוץ.
מוסיפים את המיונז ומיץ הלימון ומתבלים בפטרוזיליה, אורגנו, מלח ופלפל שחור, מערבבים ומגישים.
מגיש:
מקור: מתכונים לבית חם
שתף את המתכון