הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם פילה דג (טונה או סלמון), טרי
4 צנונים גדולים
3 גזרים
1 פלפל ירוק/ אדום חריף חתוך לפרוסות דקות (לא חובה)
4 שיני שום כתוש
1 כפית חומץ
2 כפות מיץ לימון
1/2 כף שמן תירס
מלח ופלפל
אופן ההכנה
1. פורסים את הטונה לקוביות דקות מאוד
2. מגרדים על פומפיה דקה את הצנון והגזר
3. בקערה מערבבים היטב את שאר החומרים
4. מוסיפים לקערה את פיסות הטונה או הסלמון ומערבבים היטב
5. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לשעה למקרר
6. מוציאים מהקירור מערבבים שוב ומגישים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון