הוראות הכנה
מרכיבים
1-בצל גדול קצוץ
1-שן שום קצוצה
4-גזר קצוץ
3-פלפל אדום מתוק קצוץ
1-פלפל צילי ירוק קצוץ
¼-כוס פטרוזיליה טריה קצוצה
¼-כוס שמן קנולה
1-כוס מים
1-כפית סוכר
מלח ופלפל לבן טחון לפי טעם
3-כפות רסק עגבנית
אופן ההכנה
לצקת בסיר בישול שמן ולהוסיף בצל, לטגן עד לשקיפות, להוסיף שום והגזר ולהמשיך לטגן 10 דקות נוספות {לערבב מידי פעם}.
להוסיף פלפלים ותבלינים ולהמשיך בטיגון 10 דקות נוספות.
להסיף מים, רסק עגבניות, לכסות את הסיר {להשאיר פתח} ולבשל על להבה נמוכה 10 דקות.
להסיר מהאש, להוסיף פטרוזיליה, לערבב היטב ולהעביר לכלי איחסון.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון