הוראות הכנה
מרכיבים
3 בצלים בינוניים פרוסים לפרוסות
4 פלפלים ירוקים, נקיים וחתוכים לקוביות
4 פלפלים אדומים, נקיים וחתוכים לקוביות
3 עגבניות, חתוכות לקוביות
1 קופסא קטנה רסק עגבניות
4 כפות שמן
4 שיני שום
מלח
פלפל שחור
קינמון
עלה דפנה
פפריקה אדומה
חופן פטרוזיליה , קצוצה
אופן ההכנה
1. לטגן את הבצל, השום, הפלפלים והעגבניות בסיר גדול ושטוח , לתבל בתבלינים ולאדות על אש נמוכה
2. לאדות 20 דקות ,להוסיף את רסק העגבניות והפטרוזיליה
3. להמשיך ולאדות עד שכל הנוזלים מתאדים ונוצרת עיסה סמיכה
4. להעביר לקופסא ולשמור במקרר
5. בתיאבון
מגיש:
מקור: אימי זצל
שתף את המתכון