חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט יווני מעולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט יווני מכיל נתחוני גבינת פטה, מגוון ירקות, רוטב מעודד ועלי גפן כתוספת. brהסלט הוא בעצם ארוחה מלאה
סלט יווני מעולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט יווני מכיל נתחוני גבינת פטה, מגוון ירקות, רוטב מעודד ועלי גפן כתוספת. brהסלט הוא בעצם ארוחה מלאה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קופסה עלי גפן משומרים
לסלט:
100 גרם גבינת פטה (או כל גבינה מלוחה)
3 עגבניות
2 קישואים קטנים, צעירים
1 גמבה אדומה
2 בצלים קטנים
100 גרם זיתים שחורים
2 כפות פטרוסלינון קצוץ
לרוטב:
¾ כוס שמן (רצוי שחלק ממנו יהיה שמן זית)
¼ כוס חומץ בן יין
1 שן שום, מעוכה
מלח, פלפל שחור טחון טרי וקורט סוכר
אופן ההכנה
1.חותכים לקוביות : גבינה, קישואים (חיים), עגבניות וגמבה. פורסים את הבצל לפרוסות דקות.
2.שמים בקערה את כל הירקות החתוכים ומוסיפים את הזיתים.
3.להכנת הרוטב: טורפים , בקערה נפרדת את השמן, החומץ, השום והתבלינים. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל (אם צריך) ויוצקים על הסלט.
4.מניחים עלי גפן על צלחת ההגשה ומעליהם את הסלט. מקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
מגיש: amitsur
מקור: מאגר סלטים ישן
שתף את המתכון