חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט יווני שלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בדרך כלל מרכיבים סלט יווני תמיד מהרבה עלים וגם כאן יש אותם עם מעט תוספות ובמיוחד לחם גרוזיני שמגוון מאד את הטעם.
סלט יווני שלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בדרך כלל מרכיבים סלט יווני תמיד מהרבה עלים וגם כאן יש אותם עם מעט תוספות ובמיוחד לחם גרוזיני שמגוון מאד את הטעם.
הוראות הכנה
מרכיבים
2-3 מלפפונים
3-עגבניות
5-עלים חסה ערבית
5-עלים חסה אדומה{משי}
2-3חופנים עלי בייבי
חופן עלי רוקט
1-בצל ירוק
מעט פטרוזיליה טריה
200-גרם גבינה בולגרית 16% {פיראוס} מגוררת גרידה גסה
100-גרם זיתים שחורים מגולענים וקצוצים
2-כפות מיץ סחוט מלימון
2-כפות שמן זית
קורט פלפל לבן טחון
אופן ההכנה
לחתוך מלפפונים בקליפתם ועגבניות לקוביות בינוניות.
לחתוך את עלי החסה לרצועות עבות.
לקצוץ בגסות עלי בייבי ורוקט.
לקצוץ בצל ירוק ופטרוזיליה.
לערבב את הכל יחד, להוסיף גבינה, זיתים, פלפל לבן ומיץ הלימון, לערבב היטב.
להגיש בתוספת לחם ג'בטה ובאופן מפתיע נהדר גם בתוספת לחם גרוזיני ביתי וחם ורטבים שונים לפי טעם אישי.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: יווני
שתף את המתכון