הוראות הכנה
מרכיבים
1 לפת
1 קולורבי
1 בצל בינוני
פלח כרוב (כ-1/8 ראש קטן )
4 כפות שמיר קצוץ
4 כפות שמן קנולה (או שמן זית)
1 כף אבקת מרק בצל
½ כפית מלח
אופן ההכנה
קולפים את הקולורבי והלפת ומרסקים לאטריות עבות במעבד מזון. מוסיפים גם את פלח הכרוב ומרסקים. חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים בשמן על מחבת שטוחה עד הזהבה. מוסיפים אבקת מרק בצל , בוחשים ומסירים מן האש. מעברים את הירקות הקצוצים לאטריות אל קערה ומוסיפים את השמיר הקצוץ והבצל המטוגן עם השמן. מוספים מלח ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: מקורי
שתף את המתכון