הוראות הכנה
מרכיבים
1 חסה
עלי בייבי
עלי סלק
עלי רוקט
1 תפוז קלוף
1 אשכולית קלופה
1 אבוקדו בינוני
2 עגבניות
2 מלפפונים
חמוציות מיובשות או צימוקים
גרעיני חמנייה או דלעת קלופים וקלויים
שמן אבוקדו
מיץ מלימון טרי
מלח
פלפל שחור גרוס גס
אופן ההכנה
חותכים את החסה, העלים במידת הצורך, העגבניות והמלפפונים ומניחים בקערה גדולה. חוצים את האבוקדו לאורך, מגלענים, קולפים, פורסים לפרוסות ומוסיפים לקערה. מפלטים את התפוז והאשכולית ומוסיפים לקערה. מפזרים את גרעיני החמנייה או הדלעת ואת החמוציות המיובשות (או הצימוקים). מתבלים במיץ לימון, שמן אבוקדו, מלח ופלפל שחור לפי הטעם. מערבבים היטב ומגישים קר.
מגיש:
מקור: עלון מתכונים של גרינפלד שמן אבוקדו
שתף את המתכון