חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט ירוק מועשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט ירוק מועשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חסה
עלי בייבי
עלי סלק
עלי רוקט
1 תפוז קלוף
1 אשכולית קלופה
1 אבוקדו בינוני
2 עגבניות
2 מלפפונים
חמוציות מיובשות או צימוקים
גרעיני חמנייה או דלעת קלופים וקלויים
שמן אבוקדו
מיץ מלימון טרי
מלח
פלפל שחור גרוס גס
אופן ההכנה
חותכים את החסה, העלים – במידת הצורך, העגבניות והמלפפונים ומניחים בקערה גדולה. חוצים את האבוקדו לאורך, מגלענים, קולפים, פורסים לפרוסות ומוסיפים לקערה. מפלטים את התפוז והאשכולית ומוסיפים לקערה. מפזרים את גרעיני החמנייה או הדלעת ואת החמוציות המיובשות (או הצימוקים). מתבלים במיץ לימון, שמן אבוקדו, מלח ופלפל שחור לפי הטעם. מערבבים היטב ומגישים קר.
מגיש: dylam
מקור: עלון מתכונים של גרינפלד – שמן אבוקדו
שתף את המתכון