הוראות הכנה
מרכיבים
½ ראש חסה אמריקאית
חבילת עלי רוקט
בצל סגול
200 גרם חזה עוף
2 כפות רוטב טריאקי
2 כפות שמן
לרוטב:
3 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי
מלח, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
חותכים את העוף לרצועות ומשרים ברוטב הטריאקי.
שוטפים את עלי החסה והרוקט, קורעים ומניחים בתוך קערה גדולה.
פורסים את הבצל לפרוסות דקות (בעיגולים), ומוסיפים לחסה.
מקפיצים את רצועות העוף בשמן עד שהן משחימות, ומוסיפים לסלט.
יוצקים את כל חומרי הרוטב מעל ומערבבים.
הצעת הגשה נוספת: להוסיף לסלט גם רצועות משני פלפלים קלויים ומקולפים.
מוסיף צבעוניות וגם טעם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון