חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 חסה (עלים צעירים, כמה שיותר קרוב ללב) חתוכים לרצועות דקות
1/2 צרור פטרוזיליה (רק העלים) קצוץ גס
1/2 צרור כוסברה (רק העלים) קצוץ גס
1/2 צרור שמיר (רק העלים) קצוץ גס
1 גבעול סלרי קצוץ גס
2 בצלים ירוקים חתוכים לקטעים שם 2-3 ס"מ
1 מלפפון ירוק פרוס לטבעות
לטיבול:
1 כף גדושה חרדל דיז'ון גרגרים
2 כפות גדושות מיונז
1/2 כוס מיץ לימון
1/4 כוס שמן זית
מלח/פלפל אנגלי לפי הטעם
אופן ההכנה
1. לוקחים צנצנת ומכניסם לתוכה את כל חומרי לטיבול, מנערים היטב למיזוג הטעמים ומצננים
עד לזמן ההגשה.
2. בקערה גדולה מערבבים את כל העלים שקצצנו + המלפפון, מגשים לשולחן.
3. מטבלים ובוחשים מיד בתחילת הארוחה, לשמירה על פריכות וטריות המוצרים.
4. בתאבון.
מגיש: סיטרין
מקור: אני
שתף את המתכון