הוראות הכנה
מרכיבים
2 מלפפונים חתוכים לרצועות דקות
2 גזרים קלופים וחתוכים לרצועות דקות
2 צנונים חתוכים לרצועות דקות
3 בצלים ירוקים חתוכים לרצועות דקות
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות דקות
1 פלפל צ'ילי חריף חתוך לרצועות דקות
¼ כרוב קטן חתוך לרצועות דקות
7 פטריות שמפיניון פרוסות דק מאד
¼ כוס רוטב סויה
1 כפית זנגביל קצוץ דק מאד
1 כף רוטב צ'ילי חריף מתוק
1 כף חומץ
1 כפית סוכר
אופן ההכנה
בקערה גדולה שמים את המלפפונים, הגזרים, הצנון, הבצל, הכרוב, הפלפל הירוק, הצ'ילי הטרי והפטריות.
בקערית קטנה מערבבים את הסויה עם רוטב הצ'ילי עם הסויה, החומץ הזנגביל והסוכר.
שופכים את הרוטב לקערת הירקות ומערבבים היטב.
מכניסים למקרר למשך כחצי שעה ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון