הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם כבד טרי
2 בצלים גדולים
מלח
פלפל
קוניאק או יין קידוש
אופן ההכנה
שוטפים מנקים את חתיכות הכבד.
מטגנים את הבצלים עד היותם שקופים וזהובים.
מטגנים את חתיכות הכבד על אש גבוהה כשתי דקות לכל צד כדאי להקפיד לא ליבש את הכבד מבפנים ואפילו להשאירו קצת נא.
מקררים את הכבד והבצל וקוצצים/טוחנים באמצעות מעבד מזון.
יש להזהר לא לטחון יותר מידי.
מוסיפים מלח פלפל וקוניאק לפי הטעם ומגישים קר
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון