הוראות הכנה
מרכיבים
½-כרוב לבן
½-כרוב אדום
1-בצל אדום
2-בצל ירוק
1-חבילת איטריות תאילנדיות(להכין לפי הוראות רשומות ע"ג האריזה)
2-כפות שקדים מולבנים וקצוצים גס
מלח, פלפל גרוס לפי טעם
רוטב:
2-כפות חומץ בלסמי
1-כפית דבש
3-כפות שמן זית
אופן ההכנה
לחתוך לרצועות את שני סוגי הכרוב,בצל אדום לטבעות דקות,בצל ירוק קצוץ גס.
בכלי נפרד לערבב היטב חומץ בלסמי עם הדבש ותוך כדי ערבוב להוסיף את השמן בהדרגה.
לתבל את הירקות במלח ופלפל,להוסיף איטריות ואת הרוטב.
לערבב היטב ולפזר מעל את השקדים.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון