הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית טריה מפורקת לתפרחות
3 אבוקדו
1/3 כוס מיץ לימון
2 מלפפונים חמוצים
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
צרור עירית קצוצה
3 כפות מיונז או שמן זית
1 כפית חרדל
מלח, פלפל לבן
אופן ההכנה
מפרקים כרובית ומניחים בקערה.
קולפים אבוקדו וחותכים לקוביות,
יוצקים עליהם מיץ לימון ומניחים.
מגררים מלפפונים על מגררת גסה, או חותכים קטן קטןומוסיפים לסלט.
מוסיפים את הפטרוזיליה והעירית.
מערבבים בנפרד את המיונז או השמן עם מלח, פלפל וחרדל ויוצקים מעל.
מערבבים ומגישים (לעטר בעגבניית שרי)
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון