הוראות הכנה
מרכיבים
פרחים מכרובית ומברוקולי קטנים וטריים
1 בצל סגול פרוס לרצועות
4 בצל ירוק קצוץ
חצי כוס חמוציות
1 שן שום כתוש
4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
4 כפות מירין
3 כפות שמן קנולה
6 כפות חומץ
1 כף גדושה חמאת בוטנים
אופן ההכנה
שולקים את פרחי הכרובית והברוקולי בתוך מים רותחים (לא על האש!) עד שהמים מתקררים.
מסננת את המים מהפרחים ומניחה בקערה גדולה
מערבבת יחדיו את כל יתר החומרים ומוסיפה לפרחים.
אם חסר מלח, אפשר להוסיף מעט סויה.
בתיאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון