חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט כרוב אדום מאודה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר לטגן בשומן אווז במקום שמן קנולה אבל אז זה מנה שמתאימה לבשר בלבד וגם פחות brבריא!!! אבל יותר טעים....... brאפשר לקשט באגוזים שבורים גס קלויים במחבת מפוזרים מעל...
סלט כרוב אדום מאודה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר לטגן בשומן אווז במקום שמן קנולה אבל אז זה מנה שמתאימה לבשר בלבד וגם פחות brבריא!!! אבל יותר טעים....... brאפשר לקשט באגוזים שבורים גס קלויים במחבת מפוזרים מעל...
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב אדום קטן, נקי חצוי ל-4 , פרוס וקצוץ דק
1 בצל סגול, חצוי פרוס דק
2 תפוח עץ ירוק חמוץ (גרנד) עם הקליפה, מגורד גס או פרוס דק לפלחים
1-2 כפות שמן קנולה (או שומן אווז)
מיץ מ-1 לימון
מלח,פלפל שחור.
אופן ההכנה
לחמם שמן בסיר עם תחתית עבה.
להוסיף את הבצל, לטגן עד לשקיפות ולהוסיף את הכרוב להמשיך לערבב כל הזמן עד שהכרוב
מאבד מנפחו ואז להוסיף את תפוח העץ (אפשר גם צימוקים)
להוסיף את המיץ, המלח והפלפל.
לבשל על אש קטנה מכוסה במכסה עוד כ-¼ שעה תוך ערבוב קל מדי פעם.
אם חסרים נוזלים, להוסיף טיפה מים.
מגיש: shoshig
מקור: אישי
שתף את המתכון