חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט כרוב אדום מבושל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט כרוב אדום מבושל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
כרוב אדום קטן חתוך לחתיכות גסות
תפוח עץ ירוק חתוך לחתיכות קטנות בלי הליבה - עם הקליפה
חופן חמוציות
3 כפות שמן זית
מיץ מלימון שלם
רבע כוס יין אדום או לבן
2 כפות דבש סילאן סירופ אגבה
רבע כוב מים
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
מביאים לסיר קטן את כל המרכיבים.
מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש קטנה עד שכל הנוזלים מתאדים והכרוב רך.
להקפיד לערבב עם כף עץ כדי שלא יחרך,
אלא אם כן אתם אוהבים את הטעם השרוף קמעה.
במידת הצורך מתקנים את התיבול ומוסיפים נוזלים.
צריך להיות מתקתק חמוץ.
אוכלים חם פושר קר.
טוב בארוחה צמחונית ובשרית כאחד.
מגיש: יהודית
מקור:
שתף את המתכון