הוראות הכנה
מרכיבים
3 כפות שמן קנולה
1 כרוב אדום פרוס דק
2 כוסות של נבטי שעועית
2 כוסות אפונה סינית פרוסה דק
2 גזרים מגורדים דק
3 כפות רוטב סויה
3 כפות דבש
זרזיף שמן שומשום
מיץ משני לימונים
½ כוס עלי כוסברה טריים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים את השמן בווק ומוסיפים את הכרוב. מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים כחמש דקות עד להתרככות קלה. מוסיפים את הנבטים, האפונה, הגזרים ומקפיצים שתי דקות נוספות. מערבבים יחד את הסויה, הדבש, שמן השומשום ומיץ הלימון. מוסיפים את התערובת לכרוב יחד עם עלי הכוסברה. מערבבים היטב, מתקנים תיבול ומגישים.
מגיש:
מקור: שף מייקל סמית'
שתף את המתכון