הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג כרוב חתוך דק
1/2 ק"ג גזר (ג'וליין)
1/2 ק"ג צנון (ג'וליין)
1/2 ק"ג פלפל (ג'וליין)
100 גר' בצל ירוק קצוץ
100 גר' כוסברה קצוצה
50 מ"ל חומץ טבעי
100 גר' רוטב צ'ילי מתוק
50 גר' רוטב סצ'ואן או טריאקי
100 גר' בוטנים מטוגנים
50 מ"ל שמן קנולה
אופן ההכנה
1. מערבבים את הירקות בקערה.
2. במקביל מערבבים בעזרת מטרפה את מרכיבי הרוטב - חומץ, צ'ילי,רוטב סצ'ואן ושמן.
3. יוצקים על הסלט ומקשטים בבוטנים מטוגנים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון