חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט כרוב בצבע אדום כמו במסעדות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט כרוב חמצמץ בצבע אדום כמו במסעדות
סלט כרוב בצבע אדום כמו במסעדות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט כרוב חמצמץ בצבע אדום כמו במסעדות
הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג כרוב לבן בינוני דחוס
2 ראשי סלק
1 כף מלח
2 כפות חומץ טבעי 5%
1 כף שטוחה מלח לימון
4 כפות סוכר
4 כפיות שמן קנולה
אופן ההכנה
1. חותכים את הכרוב לרצועות דקות.
2. מקלפים את הסלק ופורסים לפרוסות דקות
3. מפזרים למעלה כף מלח ומערבבים קלות לספיגת המלח.
4. מניחים בצד מכסים בצלחת עם משקולת מעל לחצי שעה בערך. (קופסת שימורים בתוך
ניילון)
5.מעסים היטב בידיים את הכרוב עם המלח והסלק כדי שיתרכך.
6. מוסיפים
- חומץ
- מלח הלימון
- הסוכר
- והשמן.
7. בודקים טעמים עד שמגיעים לטעם המוכר והידוע...הצבע יפהפה.
8. מכסים שוב עם צלחת ומשקולת ל 12 שעות במקרר
9. מערבבים מוציאים את פרוסות הסלק ואוכלים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: מישאל_פומפיאנסקי
שתף את המתכון