חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט כרוב וגרעינים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתקבל סלט עם טעם מעושן מדהים
סלט כרוב וגרעינים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתקבל סלט עם טעם מעושן מדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
½ כרוב פרוס לפרוסות דקיקות
חופן גרעיני חמנייה
חופן צנוברים
חופן שקדים לבנים פרוסים
חופן שומשום
שמן זית
2 כפות חומץ
1 כפית מלח
שמן שומשום
אופן ההכנה
מניחים את הכרוב בקערה עם החומץ והמלח ומערבבים. במחבת מחממים כפית שמן זית וחצי כפית שמן שומשום. קולים במחבת בשמן את הגרעינים, הצנוברים, השקדים ושומשום. כאשר מגבלים גוון חום בהיר מסירים מהאש. מעבירים את תכולת המחבת לקערה עם הכרוב. מערבבים היטב. מוסיפים כפית שמן שומשום ושב מערבבים. מצננים במקרר לפחות שעה לפני ההגשה.
מגישים קר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון