הוראות הכנה
מרכיבים
כרוב לבן
מג'יק נודלס בטעם בשר
חומץ
שקדים קלופים וחצויים
קצת שמן
אופן ההכנה
קוצצים את הכרוב לרצועות או דק (איך שאוהבים זה הכי טוב)
מערבבים בקערה חצי כוס חומץ עם האבקה שמגיעה בשקית הנודלס
ניתן להוסיף מים בכדי להוריד את קצת החמיצות
שמים את הכרוב בקערת ההגשה יוצקים את הרוטב ומערבבים היטב
מרסקים במרכז הסלט את הנודלס
שימו לב !! לא לבשל אותם !!
מטגנים את השקדים עד שהם משחימים ומפזרים מסביב לנודלס
מגישים ישר - עדיף כשהשקדים עדיין חמים
לא לערבב לפני ההאכילה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון