הוראות הכנה
מרכיבים
½ כרוב לבן (כ-500 גרם)
4 כפות תערובת גרעינים (לא קלויים : מלון, חמניות, סומסום, ופשתן)
לרוטב:
1 כף רוטב סויה בהיר
¼ כוס שמן קנולה
3 כפות סוכר
¼ כוס חומץ הדרים
אופן ההכנה
מרסקים את הכרוב במעבד מזון. מכינים את הרוטב בצנצנת עם מכסה.
לפני ההגשה:
מערבבים היטב את הרוטב בצנצנת הסגורה ומוסיפים אל הכרוב.
מוסיפים 3 כפות מתערובת הגרעינים (כף נוספת של תערובת הגרעינים לשמור לקשוט מעל לסלט בהגשה) מערבבים היטב ומגישים.
מגיש:
מקור: יפה
שתף את המתכון