חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט כרוב לבן טעים במיוחד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט יוצא דופן ומיוחד במינו. אל הסלט אפשר להוסיף כל ירק תיבול שרק רוצים. מיוחד בו טעמי הירק, הרבה שום והכי חשוב הרבה לימון. כדאי לנסות פעם אחת ואתם תתאהבו בו. המתכון שרשמתי הוא המתכון שלטעמי הוא הטוב ביותר. חשוב שהסלט יהיה קצוץ דק, ככה הוא סופג טעמים טוב יותר.
סלט כרוב לבן טעים במיוחד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט יוצא דופן ומיוחד במינו. אל הסלט אפשר להוסיף כל ירק תיבול שרק רוצים. מיוחד בו טעמי הירק, הרבה שום והכי חשוב הרבה לימון. כדאי לנסות פעם אחת ואתם תתאהבו בו. המתכון שרשמתי הוא המתכון שלטעמי הוא הטוב ביותר. חשוב שהסלט יהיה קצוץ דק, ככה הוא סופג טעמים טוב יותר.
הוראות הכנה
מרכיבים
1. חצי כרוב לבן קצוץ דק
2. חצי כוס כוסברה קצוצה דק
3. חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק
4. חצי כוס שמיר קצוץ דק
5. 2 גבעולי כרפס קצוצים דק ומעט עלי כרפס קצוצים דק
6. 1 שומר קטן קצוץ דק (או רבע אחד של שומר גדול)
7. 2 בצלים ירוקים קצוצים דק
8. 2 לימונים סחוטים (מצרך חשוב מאוד לסלט) אפשר מיץ לימון (פחות טעים).
9. 6-8 שיני שום קצוצים דק (שוב מצרך חשוב ביותר לסלט)
10. מעט שמן, מלח ופלפל לבן
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל הירקות הקצוצים ביחד לתערובת אחידה.
2. מוסיפים את כל התבלינים לסלט ומערבבים טוב טוב.
3. חשוב לטעום את תיבול הסלט ואם צריך להוסיף עוד תבלינים.
4. הסלט צריך לנוח לפחות 10-15 דקות כדי לספוג את כל הטעמים.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון