חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט כרוב לבן מתובל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט פשוט וטעים ליום חול או לחג. brהכי חשוב קל מאוד להכנה.
סלט כרוב לבן מתובל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט פשוט וטעים ליום חול או לחג. brהכי חשוב קל מאוד להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1-כרוב לבן בינוני
2-גזרים מקולפים ומגוררים גס
צרור-כוסברה טריה
צרור-שמיר טרי
2-כפות מלח
1/2-כפית פלפל אדום חריף ויבש טחון{סודניה}
3/4-כוס חומץ
5-שיני שום
אופן ההכנה
לחלק את הכרוב ל-8 חלקים ולקצוץ כל חלק לרוחב לרצועות בעובי של -1/2 ס"מ.
להכניס את הכרוב הקצוץ לקערה גדולה ולהוסיף מלח.
לערבב טוב כ5 דקות כך שהמלח יגיע לכל חלק ולהניח בצד כשעה.
לקצוץ את הירק והשום.
לשטוף את הכרוב במי ברז כדקה ולסנן במסננת עד שלא ישארו נוזלים ולהחזיר לקערה.
להוסיף את הירק,גזר,פלפל,שום וחומץ ולערבב טוב.
לטעום ולהוסיף מלח במידת הצורך.
לשמור בכלי איחסון במקרר{עד שבוע ימים}
הערה..הסלט טעים יותר למחרת.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: גרוזיני
שתף את המתכון