הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב
שקית שומשום
שקית שקדים קצוצים
לרוטב:
1/3 כוס סויה תבלון (כך זה נקרא)
1/3 כוס שמן רגיל
1/3 כוס חומץ
אופן ההכנה
מקצצים את הכרוב, משתדלים ליצור רצועות ארוכות. שוטפים היטב ומסננים. מעבירים לקערת הגשה.מערבבים את הרוטב ויוצקים על הכרוב כשעה לפני ההגשה.
במחבת קטנה קולים (ונזהרים לא לחרוך...) את השומשום והשקדים. ומערבבים.
בסמוך להגשה מפזרים כחופן מהשומשום והשקדים על הכרוב.
(מה שנשאר מתערובת השקדים והשומשום שומרים בהקפאה לפעם הבאה).
מגיש:
מקור: בית
שתף את המתכון