הוראות הכנה
מרכיבים
כרוב לבן גדול
100 גרם צנוברים
100 גרם שקדים מולבנים פרוסים
50 גרם שומשום
רוטב:
1/2 כוס שמן סויה
1/2 כוס סוכר
4 כפות רוטב סויה (משובח)
1/2 כוס חומץ מיין לבן
אופן ההכנה
לטגן את הצנובר, שקדים, שומשום עם מעט מרגרינה למשך 2 דקות עד שיזהיבו.
להיזהר לא לחרוך.
על אש נמוכה לערבב את החומרים של הרוטב. לצנן ולשים את הרוטב במקרר.
לפני ההגשה,
לחתוך את הכרוב לרצועות דקות, לשפוך את הרוטב ואת שאר המרכיבים , לערבב היטב ולהגיש.
מעולה!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון