הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב סגול נקי ופרוס דק
3 כפות חומץ
1 כף לימון טרי או משומר
2 כפות שמן זית(לא חייב)
3 כפות מיונז
סוכר(אני שמה כפית)
אופן ההכנה
לקצוץ את הכרוב לרצועות דקות לתבל בחומץ ולימון לערבב היטב (אפשר ללוש בידיים)ולהניח בצד ל-10- דקות שמתחלף צבעו מעט ומתרכך.. להוסיף מיונז וסוכר ומעט שמן לערבב לסגור בקופסא ולשים לפחות לשעתיים במקרר לפני ההגשה לערבב שוב להוסיף עוד כפית מיונז לערבב ולהגיש....טוב עד 24 שעות בקרור....
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון