הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב
שמן סוכר חומץ מלח פלפל שחור
שני שקיות איטריות נודלס בטעם בקר מנה אישית בשקית אדומה
חבילה של מאה גר' שקדים פרוסים (שקדים מולבנים פרוסים דק100 גר')
שומשום 100גר'
30 גר' חמאה
אופן ההכנה
חותכים את הכרוב לרצועות דקיקות.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה מרסקים את הנודלס לחתיכות קטנות
מטגנים בחמאה את כל המרכיבים היבשים עד להזהבה יפה.
לרוטב:
חצי כוס חומץ
חצי כוס שמן
חצי כוס סוכר
שני שקיות שהיו בתוך הנודלס
כפית מלח כפית פלפל שחור
להכניס לכלי אטום ולנער.
מגיש:
מקור: משפחה
שתף את המתכון