הוראות הכנה
מרכיבים
1 ראש כרוב גדול
100 גרם שומשום
100 גרם צנובר
1 כף שמן לטיגון
לרוטב: 2/3 כוס שמן, 1/4 כוס חומץ לבן, 2 כפות סויה, 1/2 כוס סוכר
אופן ההכנה
לחתוך את הכרוב לרצועות דקות.
מטגנים את השומשום ללא שמן, ואת הצנוברים עם כף שמן
מביאים את כל מרכיבי הרוטב לרתיחה. מצננים מעבירים לצנצנת סגורה ושומרים במקרר
כמה שעות לפני ההגשה יוצקים את הרוטב על הכרוב, מפזרים את השומשום והצנוברים
ומערבבים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון