חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט מהסרטים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט מהסרטים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה לקט עלי בייבי ורוקט
200 גרם אגוזי מלך
200 גרם חמוציות מיובשות (אפשר גם ללא סוכר, יותר טעים אפילו)
ו כוס בורגול רחוץ
1 סלסלה עגבניות שרי
שמן זית
מלח
פלפל
מיץ משני לימונים
אופן ההכנה
דבר ראשון מכינים את הבורגול.
מחממים שמן זית ומטגנים את הבורגול עד שמתחמם. מוסיפים כוס וחצי מים רותחים ומלח ומכסים. מבשלים על אש נמוכה כ- 20 דקות. מכבים את האש ומניחים מגבת מתחת למכסה כדי שתספוג את כל האדים והבורגול יצא אחד אחד.
מרכיבים את הסלט:
חותכים את עגבניות השרי לחצאים ומכניסים לקערה ביחד עם עלי הבייבי, האגוזים והחמוציות.
מערבבים הכל יחד ומוסיפים את הבורגול הקר ומערבבים שוב.
מטבלים בשמן זית, מיץ לימון טרי, מלח ופלפל.
בתאבון!
מגיש: yael kopper
מקור: עצמי
שתף את המתכון