חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט מוקפץ של סלרי וסלק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט מוקפץ של סלרי וסלק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חצי שורש סלרי פרוס במדולינה ולאחר מכן לגפרורים דקיקים
1 סלק קלוף ופרוס במנדולינה ולאחר מכן לגפרורים דקיקים
1 בצל אדום פרוס
2 שיני שום קצוצות
100 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
1 ס"מ זנגביל קצוץ
1 פלפל צ'ילי קטן קצוץ דק
רבע כוס רוטב סויה
רבע כוס יין אדום מתוק
1 כף רוטב צ'ילי מתוק
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחממים בווק את השמן. מוסיפים את השום, הזנגביל והצ'ילי ומקפיצים חצי דקה. מוסיפים את הסלק והסלרי ומקפיצים כשתי דקות ביחד. מוסיפים את הפטריות והבצל וממשיכים להקפיץ עוד דקה. מוסיפים את הסויה, רוטב הצ'ילי והיין האדום ומקפיצים עוד כשתיים עד שלוש דקות.
מגישים כסלט חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון