הוראות הכנה
מרכיבים
חצי שורש סלרי פרוס במדולינה ולאחר מכן לגפרורים דקיקים
1 סלק קלוף ופרוס במנדולינה ולאחר מכן לגפרורים דקיקים
1 בצל אדום פרוס
2 שיני שום קצוצות
100 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
1 ס"מ זנגביל קצוץ
1 פלפל צ'ילי קטן קצוץ דק
רבע כוס רוטב סויה
רבע כוס יין אדום מתוק
1 כף רוטב צ'ילי מתוק
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחממים בווק את השמן. מוסיפים את השום, הזנגביל והצ'ילי ומקפיצים חצי דקה. מוסיפים את הסלק והסלרי ומקפיצים כשתי דקות ביחד. מוסיפים את הפטריות והבצל וממשיכים להקפיץ עוד דקה. מוסיפים את הסויה, רוטב הצ'ילי והיין האדום ומקפיצים עוד כשתיים עד שלוש דקות.
מגישים כסלט חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון