חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט מטבוחה מרוקאית (סלט מבושל) - מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט מטבוחה מרוקאי (סלט מבושל ופיקנטי) brהולך מצויין עם חלת השבת
סלט מטבוחה מרוקאית (סלט מבושל) - מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט מטבוחה מרוקאי (סלט מבושל ופיקנטי) brהולך מצויין עם חלת השבת
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
3 ק"ג עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות
4 פלפלים ירוקים בהירים, חתוכים לקוביות
2 פלפלים חריפים קצוצים
1/2 כוס שמן
8 שיני שום קצוצות
1.5 כפיות מלח
2 כפיות פלפל שחור טחון טרי
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית פפריקה חריפה
1/4 כפית כמון
1/4 כפית סוכר
אופן ההכנה
1. מחממים את השמן בסיר כבד, מוסיפים את שני סוגי הפלפלים ומטגנים 10
דקות.
2. מוסיפים את העגבניות והשום, ומתבלים במלח, פלפל, פפריקה וסוכר. מכסים
את הסיר ומבשלים 20 דקות על להבה גבוהה.
3. מנמיכים את הלהבה ומבשלים בסיר מכוסה. לקראת סיום הבישול מסירים את
המכסה וממשיכים לבשל עד שכל הנוזלים מתאדים ומתקבל סלט סמיך מאוד.
מסירים מהאש ומצננים. מעבירים לקופסה סגורה ומאחסנים במקרר.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון