חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט מיונז חגיגי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט מיונז חגיגי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5 כפות גדושות של ממרח מיונז
2 תפוחי אדמה שטופים עם הקליפה
4 ביצים שטופות
2 גזרים בינוניים קלופים
4 מלפפונים גדולים כבושים במלח
2 כפות צלפים כבושים בחומץ
מיץ מלימון אחד
פלפל שחור גרוס
מלח לפי טעם
אופן ההכנה
בסיר גדול שמים את התפוחי אדמה, הגזר והביצים. ממלאים במים ומבשלים עד שתפוחי אדמה והגזר מבושלים.
מסננים ומניחים בצד לקירור.
מקלפים את תפוחי האדמה והביצים הקשות.
חותכים את תפוחי האדמה , הגזר, הביצים, מלפפונים חמוצים לקוביות של 1 1xס"מ
ומעבירים לקערת זכוכית, מוסיפים את הצלפים, המיונז, מיץ לימון ומטבלים בפלפל ומלח לפי טעם. מערבבים היטב בעדינות את כל המרכיבים.
שומרים במקרר עד 3 ימים בקערה עם מכסה.
בתאבון,
אלי גרשון...
מגיש: elig
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון