הוראות הכנה
מרכיבים
קילו מלפפונים רחוצים (לא מקולפים)
10 צנוניות טריות שטופות
8 כפיות שומשום
3 כפות רוטב סויה
2 כפות חומץ הדרים
3-2 שקיות אבקת ממתיק מלאכותי (לפי הטעם)
אופן ההכנה
1. פורסים דק את המלפפונים והצנוניות, שמים בקערה, זורים מלח ומשאירים לשעתיים.
2. שוטפים במים, סוחטים היטב ומעבירים לקערת הגשה.
3. קולים את השומשום במחבת טפלון ומעבירים לקערה אחרת.
4. מוסיפים רוטב סויה, חומץ וממתיק ומערבבים היטב. יוצקים את הרוטב על הירקות ומשהים כמה שעות לפני ההגשה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון