הוראות הכנה
מרכיבים
5 מלפפונים טרים ארוכים יפים עם הקליפה
1 בצל גדול לבן
חומץ מהול במים, חצי חצי
קמצוץ סוכר או תחליף
מלח
פלפל שחור
גרגרי פלפל אנגלי
שמיר קצוץ טרי
אופן ההכנה
שוטפים היטב את המלפפונים .לוקחים מזלג וחורצים פסים דקים לא עמוקים לאורכו של המלפפון
חותכים פרוסות דקות .
חותכים גם את הבצל לחצי ולפרוסות הכי דקות שאפשר.
מכניסים לצנצנת מוסיפים את התבלינים והשמיר ומערבבים .
מוהלים חומץ ומים ביחס שווה, ומכסים את המלפפונים עד כחצי ס"מ מעל.
סוגרים היטב ומכניסים למקרר לכמה שעות .
מגישים קר. נשמר במקרר כשבוע ויותר.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון