הוראות הכנה
מרכיבים
סלסלת נבטים
5 אגסים רכים
קופסאת שעועית
4 גזרים
חצי כוס סוכר
קמצוץ מלח
כפית קינמון
2 כפות סוכר
4 כפות סומסום
4 כפות גרעיני חמניות קלופים
אופן ההכנה
להוסיף לסלסלת נבטים שטופים היטב,מסוננים ומנוגבים:
5 אגסים רכים, קלופים וחתוכים לפלחים
קופסאת שעועית שטופה ומסוננת
4 גזרים פרוסים לעיגולים, מבושלים במים וחצי כוס סוכר, מסוננים וקרים
קמצוץ מלח
כפית קינמון
2 כפות סוכר
4 כפות סומסום
4 כפות גרעיני חמניות קלופים
לערבב הכל ולהגיש קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון