חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט נבטים מוקפץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט נבטים מוקפץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה נבטים (כ-400 גרם)
2 גזרים בינוניים קלופים וחתוכים לרצועות
½ כרוב קטן פרוס דק
250 גרם פטריות שמפיניון פרוסות דק
3 בצלים ירוקים חתוכים לרצועות
1 פלפל אדום או כתום חצוי ופרוס
½ פלפל צ'ילי קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות דק
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
במחבת ווק מחממים את שמן הזית. לאחר שחם מוסיפים את השום והצ'ילי ומערבבים כחצי דקה. מוסיפים את כל שאר הירקות למעט הנבטים ומטגנים מערבבים במשך כשלוש-ארבע דקות. מוסיפים את הנבטים ומטגנים מערבבים כשלוש-ארבע דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון