חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט נבטים עם אשכולית אדומה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט נבטים עם אשכולית אדומה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
אשכולית אדומה
450 גרם (סלסילה אחת) נבטי שעועית (נבטים סיניים)
בצל ירוק, קצוץ דק באלכסון
צרור קטן של עלי כוסברה טריים
1/2 צ'ילי אדום טרי, קצוץ דק (או יותר, לפי הטעם)
כפית שומשום שחור (לא חובה)
לרוטב:
3 כפות מיץ אשכולית אדומה
1/2 כפית זנגביל טרי, מגורר דק
2 כפות דבש
כף רוטב סויה
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפיות שמן שומשום
אופן ההכנה
1. מפלטים את האשכולית: בסכין חדה מסירים את קליפת האשכולית, יחד עם החלק הלבן העוטף את הפלחים. בסכין קטנה חותכים את הפרי כך שיתקבלו פלחי פרי שלמים, מקולפים מהמחיצות הדקות העוטפות אותם.
2. מערבבים בקערה את פלחי האשכולית המקולפים עם הנבטים, הבצל הירוק, הכוסברה והצ'ילי.
3. מערבבים בקערית את כל חומרי הרוטב, ויוצקים על הסלט. מעבירים את הסלט לצלחות אישיות ומקשטים בשומשום שחור ובעוד בצל ירוק וכוסברה
מגיש: יוסף ל
מקור: דורעם גונט
שתף את המתכון