חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט נוסח ניצה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט מושקע, מתאים לאירוח. חשוב להקפיד על סידור נאה של המרכיבים - זהו חלק מן היופי brומעורר תיאבון.
סלט נוסח ניצה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט מושקע, מתאים לאירוח. חשוב להקפיד על סידור נאה של המרכיבים - זהו חלק מן היופי brומעורר תיאבון.
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם טונה בשמן,
1 כרובית קטנה,
1 חסה,
2 עגבניות,
צנוניות אחדות,
250 גרם שעועית צהובה,
1 פלפל ירוק,
2 תפוחי אדמה,
100 גרם זיתים שחורים,
קופסה קטנה אפונה משומרת.
לרוטב: 9 כפות שמן זית,
2 כפות חומץ,
מלח ופלפל,
בצל ירוק,
פטרוזיליה קצוצה,
2 כפיות חרדל מוכן.
אופן ההכנה
לבשל במי מלח רותחים ובנפרד את הכרובית, השעועית ותפוחי האדמה בקליפתם.להכין רוטב סלט מתובל היטב: לערבב את החרדל עם החומץ, להוסיף את שמן הזית תוך בחישה ולתבל במלח ופלפל, להוסיף לרוטב בצל ופטרוזיליה קצוצה.
לרפד קערת סלט בשכבה של עלי חסה,לערוך עליה, בסדר ובצורה נאה, את שאר הירקות, הכרובית המופרדת לפרחים, השעועית חתוכה לשניים או שלושה חלקים, את העגבניות חתוכות לרבעים ואת תפוחי האדמה קלופים ופרוסים לפרוסות.
לפורר את הטונה ולהניח במרכז הקערה (את השמן מן הקופסה אפשר להוסיף לרוטב הסלט). לקשט את הקערה בזיתים שחורים ובצנוניות חתוכות כפרחים. לפזר את האפונה הירוקה מסביב כזר. לצקת את הרוטב על הסלט ולהשהות במקום קר כחצי שעה.
מגיש: amitsur
מקור: מאגר סלטים ישן
שתף את המתכון