הוראות הכנה
מרכיבים
חומץ בלסמי
מלח ופלפל לפי הטעם
פרוסות דקות של בייבי סלק - סלק חי, (או סלק רגיל אם אין בייבי)
פרוסות דקות של סלומון מעושן (מומלץ סלומון בר מעושן)
עלי גרגיר נחלים טרי (או עלי רוקט)
אופן ההכנה
1. בצלחת, מניחים את פרוסות הסלק ומוסיפים לו חומץ בלסמי מלח ושמן זית.
2. בצלחת, מפזרים את פרוסות הסלומון המעושן.
3. מפזרים מעל עלי גרגיר נחלים טרי (או עלי רוקט)
4. מפזרים את פרוסות הסלק
5. מפזרים מעל שמן זית, מלח ופלפל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון