הוראות הכנה
מרכיבים
120 גרם עלי בייבי טריים
4 סלקים בינוניים
מלח/ פלפל שחור גרוס
200 גרם גבינת קולאז' רוקפור מפוררת
100 גרם אגוזי מלך קלויים
לרוטב יוגורט
2 גביעי יוגורט או יופלה לבן
1 גביע שמנת רגילה
4 שיני שום כתושות
3 כפות שמן זית
1 כפית חומץ
1 כפית סוכר
3 כפות שמיר קצוץ
2 כפות עירית קצוצה
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
שמים על צלחת נאה 2/3 מכמות העלים. קולפים את הסלק, חותכים לגפרורים בעזרת מנדולינה או מעבד מזון ומניחים על העלים
מתבלים במלח ופלפל, זורים מעל את פירורי גבינת הרוקפור והאגוזים.
מניחים בקערה את כל מרטיבי הרוטב, טועמים ומשפרים תיבול.
מגישים את הרוטב ליד, יחד עם לחם טרי
מגיש:
מקור: בני סיידא
שתף את המתכון