הוראות הכנה
מרכיבים
קילו סלק שטוף וקלוף
4 בצלים סגולים
2.5 כוסות חומץ
3 כפיות סוכר
אופן ההכנה
לבשל את הסלק עד שיהיה מוכן ולקרר
בינתיים לקלף את הבצל ולחתוך לפרוסות (לא לבשל את הבצל)
לאחר שהסלק התתקרר לחתוך לאצבעות
לקחת קערה לשים את הסלק החתוך הבצל הפרוס החומץ ו-3 כפיות סוכר
לערבב היטב עד שהסוכר נמס
לשים בתוך קופסא בתוך המקרר למשך 24 שעות ומיד פעם לערבב
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון