חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט סלק ובצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאוד מזין וטעים אפשר להוסיף לכל מנה עיקרית
סלט סלק ובצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאוד מזין וטעים אפשר להוסיף לכל מנה עיקרית
הוראות הכנה
מרכיבים
3 ראשי סלק בינוניים, נקיים מבוץ
1 בצל בינוני
2 כפות חומץ בלסמי{אפשר גם חומץ רגיל או מיץ לימון}
1 כף סוכר אחד וחצי כפיות כמון
מלח, פלפל
אופן ההכנה
1. מבשלים את ראשי הסלק במים כ-45 דקות, עד שאפשר לנעוץ בהם מזלג בקלות.
2. מסירים את הקליפה וחותכים כל סלק לקוביות קטנות, או מגרדים על פומפייה גסה.
3. חותכים את הבצל לחצי וכל חצי לפרוסות דקות.
4. מערבבים את הסלק עם הבצל, החומץ, הסוכר והתבלינים.
5. משהים כשעה לפני ההגשה, לספיגת הטעמים.
מגיש: רימי
מקור:
שתף את המתכון