הוראות הכנה
מרכיבים
3 ראשי סלק בינוניים, נקיים מבוץ
1 בצל בינוני
2 כפות חומץ בלסמי{אפשר גם חומץ רגיל או מיץ לימון}
1 כף סוכר אחד וחצי כפיות כמון
מלח, פלפל
אופן ההכנה
1. מבשלים את ראשי הסלק במים כ-45 דקות, עד שאפשר לנעוץ בהם מזלג בקלות.
2. מסירים את הקליפה וחותכים כל סלק לקוביות קטנות, או מגרדים על פומפייה גסה.
3. חותכים את הבצל לחצי וכל חצי לפרוסות דקות.
4. מערבבים את הסלק עם הבצל, החומץ, הסוכר והתבלינים.
5. משהים כשעה לפני ההגשה, לספיגת הטעמים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון