חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט סלק חמוץ-מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדאי לאפות או לבשל את הסלק בקליפתו, כדי לצמצם את איבוד הנוזלים והצבע, וכן את ספיגת המים במקרה של בישול br
סלט סלק חמוץ-מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדאי לאפות או לבשל את הסלק בקליפתו, כדי לצמצם את איבוד הנוזלים והצבע, וכן את ספיגת המים במקרה של בישול br
הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם סלק
1 בצל סגול קטן, קלוף ופרוס לטבעות דקות
¾ כוס חומץ
½ כוס סוכר
צרור שמיר, קצוץ
אופן ההכנה
1. בתנור - עוטפים כל סלק ברדיד אלומיניום ואופים במשך כשעה וחצי, עד שהסלק מבושל אך עדיין מוצק (בודקים בנעיצת סכין חדה). בסיר - מכסים את הסלקים במים מומלחים קלות, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש קטנה עד שהסלק מבושל (40-60 דקות, תלוי בגודל הסלק).
2. מצננים את הסלק עד לטמפרטורה שמאפשרת לטפל בו בידיים, ואז קולפים ופורסים לפרוסות דקיקות או לקוביות.
3. מערבבים בקערה את הסלק המבושל עם יתר החומרים. משהים לחצי שעה לפחות, לספיגת טעמים. אוכלים בטמפרטורת החדר או קר. שאריות, אם יש, שומרים במקרר.
מגיש: MIRSO
מקור: WALLA
שתף את המתכון