הוראות הכנה
מרכיבים
1 ראש סלרי קלוף וחתוך לקוביות
4-5 גבעולי סלרי קצוצים גס
1 גזר חתוך לקוביות
חופן עלי סלרי קצוצים דק
1 שן שום קצוצה דק מאד
½ פלפל צ'ילי קצוץ דק מאד
1 כף שמן זית
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
בסיר עם מים רותחים מבשלים את ראש הסלרי עם הגזר וגבעולי הסלרי עד להתרככות. מסננים ומעבירים לקערה. מצננים. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים היטב. מניחים במקרר למשך כ-3 שעות לפני ההגשה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון