חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט ספא – מלון מרידיאן ים המלח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט ספא – מלון מרידיאן ים המלח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חסה מסולסלת שטופה וקרועה ביד
1 חופן עלי רוקט נקיים
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
2 גזרים קלופים וחתוכים לרצועות
חופן נדיב של נבטים טריים
100 גרם פטריות שמפיניון גדולות וטריות פרוסות
חופן גרעיני דלעת
1 קישוא פרוס לטבעות
1 חציל לא גדול פרוס לטבעות
1 דלורית קלופה וחתוכה לקוביות בינוניות
שמן זית
מלח ופלפל
ויניגרט דבש וחרדל (ע"ע)
אופן ההכנה
מברישים את הקישואים, החצילים והדלורית בשמן זית וזורים מעל מעט מלח ופלפל. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-40 דקות. מוציאים ומצננים. מערבבים בקערה את החסה, עלי הרוקט, הפלפלים, הגזר, הנבטים והפטריות. יוצקים 4 כפות מהויניגרט ומערבבים היטב את החומרים בקערה.
בצלחת הגשה מניחים שליש מכמות הסלט הירוק שבקערה. מפזרים מעל שליש מהירקות הקלויים. מניחים עוד שליש מהסלט ומפזרים עוד שליש של הירקות הקלויים. מניחים את השליש הנותר של הסלט ומניחים את שארית הירקות הקלויים מעל. יוצקים עוד כף ויניגרט מעל ומפזרים את גרעיני הדלעת.
מגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור: מלון מרידיאן ים המלח
שתף את המתכון