הוראות הכנה
מרכיבים
1 ראש כרוב אדום קטן
1 ראש כרוב לבן קטן
1 כף מלח גס
3 גזרים בינוניים מגוררים גס
1 תפוח עץ מזן גרני סמית
½ כוס בצל ירוק קצוץ
3 כפות שמן תירס
½ כוס מיץ לימון
פלפל שחור גרוס גס
אופן ההכנה
קוצצים את הכרובים לאיטריות דקות, שמים בקערה, מפזרים את המלח, מערבבים היטב, ומשהים לשעה . סוחטים היטב את איטריות הכרוב ושמים בקערה (ראה הערה). מוסיפים את הגזר, מגררים את תפוח העץ במגררת גסה ומוסיפים את הבצל הירוק ומתבלים. מערבבים היטב,מכסים ומשהים במקרר כ-3-4 שעות לספיגת הטעמים.
מגיש:
מקור: בטעם של עוד
שתף את המתכון